Vi bygger ny bejdsehal

Efter et par års tilløb, fandt vi den endelige model og det optimale layout. Vi bygger en ny separat bejdsehal umiddelbart i forlængelse af den gamle , men uden forbindelse. Den nye hal bliver 36m lang, 25m dyb og optimeret til tidens emner og krav.

Således lidt større porte, lidt større kraner, lidt større bejdsekar og lidt større dedikeret spraybejdseområde.

Med bedst mulige løsninger og teknologi på sikkerhed, miljø og arbejdsmiljø, bliver layout og konstruktioner lavet med afsæt i vores 25 års erfaring med bejdsning.

Den gamle bejdsehal bliver ombygget til håndtering og opbevaring af færdige emner, så vi kan leve op til de stigende krav med indendørs forpakning og opbevaring af hygiejnekritiske emner. Hallens længde og de to eksisterende traverskraner gør det f.eks nemt at rørfoliere store vandværksrør.

Den nye hal bliver bygget i løbet af foråret 2024 og vi forventer at flytte produktionen over i den mindst travle sommerferieperiode.

Hallen bliver en betonhal med fladt tag og bygges af Halbyg A/S. Male- og epoxyarbejde udføres af JTI Gulventreprise A/S. Kranerne leves af AB Kransystem ApS. Bejdsekarret leveres af ATCHO Engineering A/S. Skyllekarret af T Nørregaard ApS. Betongulvet af Heibæk Entreprenør A/S. Ventilation af Euro-Vent ApS, Elarbejdet af vores huselektriker Vandt & Vandt ApS. VVS af husvvs´eren Egkris Smedie og VVS.      Videokameraerne  leveres af MJ Vision ApS. Byggeleder for det hele er Peter Secher

5. marts klar til fundamentstøbning. De dybere områder er for bejdsekar og skyllekar.