Om Scan Bejds

Scan Bejds Steel ligger centralt ved Koldings motorvej syd afkørsel og betjener kunder i hele Danmark og Nordtyskland.
Ekspedition 06-18 alle hverdage, hele året. Scan Bejds Offshore opererer på sites i hele Europa.

Vi udfører overfladebehandling af rustfri stål, titanium, aluminium m.m. Vi er specialisten når det drejer sig om bejdsning og sikring mod korrosion, og når overfladen skal være ensartet og flot. Dokumenteret bejdsning og passivering efter internationale standarder med certifikat. Glasblæsning i standard dansk finish med 0,2 mm glasperler.

Vores motto er Rene linjer for godt håndværk – hurtigt og præcist arbejde på aftalte præmisser, pris og levering, samtidigt med vi holder en sikker og ensartet kvalitet.
Med vores egne lastbiler sikrer vi korrekt og skånsom transport, hurtigt og nemt.

25 års jubilæum i november 2023 og opførsel af 4. generation bejdsehal forår 2024. En ny bejdsehal, energi- og resourceoptimeret, så bæredygtigt som muligt.
Vi er pt 22 dedikerede medarbejdere i 3-holdsskift og vi leverer normalt alle standardopgaver fra dag til dag.

Sund og grøn virksomhed

Med sund vækst og gazellediplomer er vi vokset til Danmarks største og hurtigste virksomhed indenfor bejdsning af rustfrit stål og vi står aldrig stille på udvikling.

Siden 2012, én af de tre godkendte kolonne II bejdse-virksomheder i Danmark (2024) og med løbende tilsyn af 4-enigheden; Kommune, Arbejdstilsyn, Beredskab og Politi.

Al vores spulevand recirkuleres og renses i inddampere til ultrarent destillat. I en stor filterpresse omdannes koncentratet af affald, fra inddamperne, til mindste mængde fast affald. Vandbeholdningen spædes op med regnvand.

På sites med Scan Bejds Offshore, afdækker vi altid omgivelserne og opsamler affald og spulevand, som vi tager med hjem til genbrug eller bortskaffer til affaldsbehandler.

Organisering og vision

I 2007 blev vi opdelt i Scan Bejds Steel A/S og Scan Bejds Offshore A/S, til hhv. bejdsning hjemme og ude, mest af praktiske årsager, som regnskab og forsikring.

Visionen i firmaet er klar: vi vil være de bedste indenfor fjernende overfladebehandling af rustfri stål, dvs. bejdsning, passivering og glasblæsning. På sigt andre behandlinger der ligger til konceptet, som elpolering o.lign.

Vi vil ikke gå ned på udstyr og løbende med større og større gods, udvider vi kapaciteten på haller, kraner, kar, trucks, lastbiler og lagerplads.

Som branchens lokomotiv skal vi være først med det sidste nye. Her i 2024 har vi taget hul på arbejdet med CSR og ESG, i første omgang at få registreret og målt vores direkte emissioner