QA og HSE

Quality Assurance
Seriøs kvalitetssikring i den afsluttende overfladebehandling er en absolut forudsætning for et tilfredsstillende og rustfast slutprodukt. Vores 3. generations bejdsehal er bygget kun til formålet og uden kompromiser af nogen art. Vores bejdsere er alle grundigt oplærte og gns. ancienniteten ligger på +5 år For procedurer, dokumentation eller rådgivning, kontakt QA-HSE manager.
Health, Safety and Environment
Bejdse er både ætsende og giftigt og skal håndteres hensigtsmæssigt til enhver tid. I Scan Bejds Steel A/S har vi en sikkerhedshåndbog og en sikkerhedstavle i produktionen med en meget grundig ArbejdsPladsBrugsanvisning (APB). Håndværkere skal have en ”varm tilladelse” for at besøge bejdsehallen. I Scan Bejds Offshore A/S laver vi altid en APB til arbejdsstedet og de lokale krav. For nærmere oplysning og dokumentation, kontakt QA-HSE manager.
QA-HSE manageren
Kvalitetssikring er en fortløbende proces, som man aldrig bliver færdig med. Det kan altid blive lidt bedre. Derfor er QA-HSE manageren altid med overalt.

Arbejdsmiljøet, sikkerheden og miljøet er alles opgave og ansvar, men der opstår altid og hele tiden nye situationer, der kan afkræve en resolut og hensigtmæssig handling. Derfor er QA-HSE manageren altid med overalt.

Kontakt altid QA-HSE manageren ved spørgsmål omkring kvalitet og sikkerhed.